Kropsterapi af Manuvision behandler

ManuVision betyder Hænder der Ser

Med Manuvision kropsterapi behandles fysiske og psykiske symptomer ved at  -  skabe balance i dit nervesystem   -  sætte gang i kredsløbet  -  frisætte åndedrættet og aktivere gennemstrømning i kroppens energisystem. Når der kommer gennemstrømning og bevægelse, sættes automatisk også gang i kroppens egne selvhelbredende processer.

Helt konkret arbejder jeg ved at tage udgangspunkt i dig og stille mig åben over for hvad der er brug for. Her er mærkningen i centrum, at du kan mærke dig selv. Bliver opmærksom på det der er. 
Teknikkerne med at afspænde muskler, frigøre led og løsne op i nakke og ryg ud fra en kombination af dybtgående massage, ledfrigørelse, akupressur og zonepunkter, er nogenlunde de samme som i Body-sds. 


I Manuvision kropsterapi arbejder vi på at skabe forbindelse mellem krop, tanker og følelser.
Det betyder, at vi ser på sammenhængen mellem kroppens sprog og hovedets fortællinger.
Vi aflæser og afhjælper forstyrrelser i nervesystemet, der kan give udslag i alt fra fordøjelsesproblemer og nakkespændinger til stress, angst og depression.

Vi rører, bevæger, pulserer, laver dybe tryk og skaber flow og gennemstrømning.

Livet vender tilbage, når følelserne frit kan flyde igennem kroppen, for når følelserne får plads, kan vi relatere. Vi kan relatere til os selv og mærke, hvad vi har lyst til – eller ikke har lyst til. Vi kan relatere til andre og blive bedre til både at tage imod og sige fra. Og måske kan vi relatere til en lidt mere sårbar fornemmelse af vores eget uopfyldte potentiale, vores plads i verden.

Manuvision kropsterapi forløb

Al ting tager tid - ligesom det tager tid at opbygge de spændinger der i mange tilfælde udløser skade, stress eller ikke at kunne mærke sig selv - tager det også tid at komme sig. I mange tilfælde vil man akut mærke en forbedring, hvilket vi jo går efter. 
Men vi er perfekte til ubevidst at ignorere alt det, vi ikke kan overkomme at forholde os til. Så vi spænder op igen i de områder der omhandler de aktuelle følelser.
Kroppen og hovedet skal lære den nye virkelighed at kende. Så derfor anbefaler jeg oftest, at man minimum får 3 behandlinger med en uges mellemrum, før man drosler ned. Opgaven er så at mærke om interval er passende, ligesom bilen heller ikke først skal til service når den spilder olie eller ikke kan bremse. 
Første gang lærer kroppen hvad det er den bliver udsat for, og allerede næste gang  er det måske noget helt andet der er på spil - ikke to mennesker er ens, ligeledes vil der altid være forskel på behandlingen, for vi forandrer os heldigvis hele tiden.   

Bliv set og mærk dig selv. 

Nakken

I nakken løber de store nerver, der styrer alt fra fordøjelse og blodtryk til stemmens kraft.
Det er sammen med ryggen her vi spænder op, når vi hanker op i os selv og nok skal klare den i pressede situationer.
Så afspænding af nakken har altid høj prioritet og giver mærkbar forandring.
Book tid

Hoften

Hoften rummer bl.a. seksualiteten og er afgørende for om man går fremad, står stille eller måske trækker sig. Er der styrke og smidighed, kan det være tegn på at man tager livet ind. Stivhed i hofter og bækken, kan være et tegn på overordnet frygt i livet og modstand på forandring. Det er givende at blive guidet ind i mærkningen og blive klar over forbindelser. Det er ikke nødvendigt at gå ind i traumet, bare det at mærke det, giver mere rum og plads til forandring.
Tidsbestilling

Maven

Maven er følelsernes holdeplads, det er her man tydeligt kan mærke det skjold mange bygger op, for at passe på sig selv. Med opmærksomhed bliver der mere plads til vejrtrækning og mærkning af dig selv.
Og det er mere end en mavefornemmelse.
Book her