Kropsterapeut behandling i Farum

Hvad gør en kropsterapeut for dig?
Book tid

Kropsterapeut behandling der løsner op i hele kroppen

En kropsterapeut hjælper dig med at bearbejde negative følelser, du har gået rundt med længe. Følelser, du ikke har fået udredt ved at tale med nogen, skrevet ned eller reflekteret over. Som en smerte i kroppen, der bare ikke vil gå væk. For det nøjagtigt, hvad det er.

En kropsterapeut tager udgangspunkt i kroppen. Fælles for os alle er, at vores kroppe, tanker og følelser går hånd i hånd. En kropsterapeut hjælper krop, tanker og følelser med at kommunikere bedre sammen, så du får en bedre følelse af at være i balance og føle dig afklaret i krop, sind og sjæl.

En kropsterapeut giver dig mere overskud

Når du kommer til behandling hos mig, arbejder jeg med at få dit fokus ind i kroppen. Du skal mærke dine følelser i din krop.

Det er en almen overbevisning, at de følelser, vi går rundt og kæmper med, farer rundt i hovedet og kun i hovedet. Men forskning med nogle af Danmarks dygtigste forskere og Manuvisions behandlere, har endegyldigt bevist, at følelser også sidder i kroppen som spændinger.

Prøv at forestille din hjerne som et distributionscenter. I stedet for at lagre alting i hovedet, bliver tanker og følelser omdannet til til spændinger, der distribueres ud i kroppen, så spændingerne ikke kun er i dit hoved. Men du ved ikke, at dit tankemylder bliver sendt ud i kroppen. Og det er ikke alment kendt, at det er, hvad der faktisk sker. At man får flyttet sine følelser ned i sin krop.

Det er mit job som kropsterapeut er at finde, løsne og frigive de spændinger, du kan mærke i din krop, og løsne op i dem. Vi skal have dem til at give slip i din krop, hvor end de sidder. Især dem, du ikke ved, du bærer rundt på.

Resultatet af behandling er balance i kroppen

Efter du har fået en behandling, vil din krop føles lettere. Det er ikke ulig den følelse, du får fra en afslappende omgang massage, om end sammenligning med kropsterapi og massage kun er overfladisk. En kropsterapeutisk behandling skaber balance i kroppen, og får ryddet op i de følelser, der har gemt sig i din krop.

En krop husker, hvad du har tænkt og det liv du har levet. Udover en fremragende hukommelse, har den også rigeligt med plads til at lagre minder og følelser, du ikke vidste, du bar rundt på. Den følelse af spænding går hen og bliver den nye norm, om end du godt kan føle, at noget ikke er optimalt. Men du ved heller ikke, hvordan du får det bedre.

Forestil dig, at have for små sko på, der presser om fødderne. Derudover får du også en tandbøjle, der presser på tænderne - faktisk i hele ansigtet. Du skal forestille dig, at alt det tøj, du har på, er en smule for småt, som ikke giver sig. For at undgå at føle dig mast, presser din krop (ubevidst) imod og spænder alt hvad den kan. Det både dræner dig for energi, og rykker dit fokus mod at udholde disse spændinger.

Prøv så nu at forestille dig den lettende følelse, når tøj, tandbøjle og sko, der før pressede, kommer af, og bliver erstattet med tøj, der passer. Alt den spændthed, du har følt, forsvinder. Det er, hvad du oplever i din krop med kropsterapi. Hele dit nervesystem, altså dit din krop som er et system, der er fyldt med nerver, bliver afbalanceret, så du kommer i balance.

De mest typiske smerter, grundet spændinger, jeg ser, er smerter i nakke, lænd og skuldre. Disse spændinger kan udløse hovedpine, der går ud over, hvor godt du performer på dit arbejde, eller håndterer et liv som partner og forælder. Og det skaber negative tanker, der bliver til spændinger, der søger ud mod kroppen.

Kropsterapi er med til at give dig nærvær tilbage i dit liv, fordi du ikke længere tynges af skjulte følelser, der gemmer sig i kroppen, som det gør hos os alle.

Du er langt fra alene

De følelser, du går rundt med, og måske har svært ved at snakke om, eller endda italesætte, er ganske almindelige. Vi har dem alle, og der bliver stadig forsket mere og mere i forbindelsen med, hvordan du føler du har det, og dine følelser i din krop. Beviserne for effekten er omfattende. Spørgsmålet er så bare, om jeg den rette kropsterapeut for dig?

Er jeg den rette kropsterapeut for dig?

Min erfaring som kropsterapeut fortæller mig, at dem der får mest ud af mine behandler, er dem, der

kæmper med en følelse af overvældelse i hverdagen
oplever stress dagligt, og har svært ved at se en ende på det
har svært ved at sætte følelser på, hvorfor de ikke er glade
oplever fordøjelsesproblemer, hvor medicin ikke hjulpet
er stressede og føler angst for, at du ikke er god nok.

Det er ikke tilfældigt, at man siger “Lyt til din krop”. Det er dog ikke ensbetydende med, at du forstår de signaler, den sender, eller at du kan aflæse den selv. Det kan jeg hjælpe dig med.

Book tid til behandling

F.A.Q. - Ofte stillede spørgsmål

Er der mængderabat, hvis jeg bestiller flere behandlinger?
Det er der, ja. Du sparer 250 kr. når du køber fem sessioner og du sparer 1.000 kr. når du køber et forløb med 10 behandlinger.

Hvad koster kropsterapi?
Kropsterapi hos Mindfulbody koster en time 1.000 kr. Køber du 5 behandlinger, koster det 4.500 og 10 behandlinger koster 9.000 kr.

Hvor kan jeg parkere ved din klinik?
Der er parkeringspladser lige ved siden af klinikken, så du skal gå under 100 meter fra bil til min klinik.

Hvordan kommer jeg nemmest til din klinik?
Du kan enten komme med bil. Og ellers ligger Farum station 190 meter fra vores klinik, hvor der går busser (500S, 334 og 310R) og S-tog med B-linjen. Busserne
Hvem har mest værdi af kropsterapi?


Er kropsterapi alternativ behandling?
Det er det i bund og grund. Men i takt med, at blive forsket mere og mere i det, og der bygges mere og mere evidens, rykker det nærmere forskningsbaseret behandling. Du kan læse mere om resultaterne og forskningen i bogen Når Kroppen er i Krig.

Er kropsterapi anerkendt?
I 2023 kom en af de største forskningsprojekter inden for kropsterapi, udført af Manuvision 25 års behandlingspraksis. Samarbejdet er lavet med Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet, for veteraner i behandling for PTSD på Militærpsykiatrisk Ambulatorium på Rigshospitalet. Her kan man læse de mange positive effekter kropsterapi.

Er kropsterapeut en beskyttet titel?
Nej, det er det ikke. Jeg ar taget en to-årig Manuvision uddannelse, der er en målrettet kropsterapi-uddannelse, hvor vi målretter behandlinger efter den enkelte patients behov.

Hvor kommer kunderne fra?
Jeg har, siden min start i 2016 haft mange kunder, hvor ca. to ud af tre er kommet hos mig flere gange, og i nogle tilfælde i flere år. Mine kunder kommer fra Farum, Herlev, Ballerup, Værløse, Lillerød, Birkerød, Måløv, Ganløse og naturligvis mange, der arbejder i København, der kommer til behandling efter arbejdstiden, inden de skal hjem til aftensmaden.

Book tid til behandling